Business jet-experience
Winged – Dutchman

Business jet-experience

Business jet-experience Groningen Airport

Business jet-experience

Wij kregen de vraag of je met een exclusieve zakenjet ook een rondvlucht kunt maken. Dat kan!

Als u normaal niet gebruik maakt van een zakenvliegtuig is het ook moeilijk daarbij in de buurt te komen, laat staan een kijkje van binnen te nemen en al helemaal ondenkbaar om een vlucht mee te maken in een zakenvliegtuig.

Met de Business jet-experience combineren wij een rondvlucht met de ervaring van het vliegen in een zakenjet vliegtuig boven Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland en Duitsland

Normaliter vliegen wij met 852 km per uur op een hoogte van 13.7 km. Tijdens de rondvlucht passen wij natuurlijk onze snelheid en hoogte aan. Zodat u de gelegenheid krijgt uw regio van bovenaf te verkennen en foto’s en video’s te maken.

Per vlucht nemen wij 3 tot 8 passagiers mee. Om in de aviation sfeer te komen wordt u ontvangen in het Groningen airport Restaurant Bites & Flights.

Programma Business jet-experience:

  • Ontvangst in het Groningen airport Restaurant Bites & Flights waar de koffie voor u klaar staat
  • Vervolgens word u op gehaald door de piloten
  • U loopt met de piloten mee om de walk around te doen alvorens de vlucht (externe vliegtuig check)
  • In het vliegtuig krijgt u uitleg en kunt u alvorens en onderweg vragen stellen aan de Co-piloot
  • Na terug komst op Groningen Airport leggen wij u alles uit over navigeren vroeger en huidig en een tour door de cockpit en geven wij antwoorden op al uw vragen
  • Ook is er dan tijd om foto’s of video’s te maken in en rond de zakenjet
  • We zullen daarna afsluiten in Restaurant Bites & Flights. Waarna in sfeer geproost wordt op uw business jet-experience onder het genot van een borrelhapje
  • De gehele business jet-experience duurt ongeveer 2 uren
  • Voor groepen hebben wij een aangepast programma welke wij in overleg met u afstemmen
  • Ook is het mogelijk de business jet-experience te boeken met 2 soorten coaching programma’s; management en communicatie toegepast in aviation.

Wij bieden u de mogelijkheid voor een betaalbaar bedrag per persoon een unieke business jet-experience te ervaren. De business jet-experience bedraagt € 450,- per persoon bij volle vliegtuig bezetting.

U wilt eens in een zakenjet vliegen?

*Ook een unieke foto en/of video reportage voor uw bedrijf een trouwerij of ludieke actie behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vrijblijvende vragen of wilt u reserveren en datums vastleggen? Neemt u dan contact met ons op, ook kunt op de pagina “book your flight” het boeking formulier invullen en het aantal personen opgeven.